spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑγέλη λύκων όρμησε σε σέττερ σε αγώνες στην Θεσσαλονίκη!

Αγέλη λύκων όρμησε σε σέττερ σε αγώνες στην Θεσσαλονίκη!

|

«Θρίλερ» στη Θεσσαλονίκη!

Αγέλη λύκων όρμησε να κατασπαράξει ένα κυνηγόσκυλο, κατά τη διάρκεια  των αγώνων μεγάλης έρευνας στην πέρδικα, που διοργανώνει, ο ΟΚΑΔΕ, στη Νέα Μεσημβρία.

Ο «Ζεύς», ένα πανέμορφο σέττερ, ιδιοκτησίας Ν. Δογιάκη,  μόλις είχε ολοκληρώσει την προσπάθειά του, με τον κυναγωγό του, Στέλιο Αποστολάκο και κριτή τον Κώστα Δημουλά και είχε περάσει ένα λοφάκι. Οι δυο άνδρες αμέριμνοι προχωρούσαν προς την κατεύθυνση πίσω από τη μικρή τούμπα, όταν ξαφνικά έμειναν εμβρόντητοι. Μπροστά τους σε απόσταση 70 μέτρων πέντε λύκοι κυνηγούσαν το σκυλί, το οποίο έντρομο προσπαθούσε να τους ξεφύγει!

Κυναγωγός και κριτής έμπηξαν τις φωνές και ταυτόχρονα πυροβόλησαν με το πιστόλι κρότου. Ευτυχώς, η αντίδρασή τους έφερε αποτέλεσμα. Οι λύκοι σταμάτησαν την εφόρμησή τους και τράπηκαν σε φυγή, τρυπώνοντας στο διπλανό ρέμα.

«Το περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα στη μιάμιση μετά το μεσημέρι, στο χωματόδρομο που οδηγεί προς το Γαλλικό ποταμό κι έχει δεξιά φωτοβολταϊκά και δυο αμπέλια», ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ο Στέλιος, που σχολίασε:

«Είναι απίστευτο! Ο Ζευς μπήκε χθες στη βαθμολογία και σήμερα θα έχανε την ζωή του, στα καλά καθούμενα από λύκους!». 

Οι αγώνες άρχισαν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την προσεχή Τετάρτη. Το περιστατικό θορύβησε τόσο τους διοργανωτές όσο και τους συμμετέχοντες, που στις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα ρέματα, τα οποία είναι σκέτες …λυκοφωλιές!

 Η Νέα Μεσημβρία είναι κωμόπολη που βρίσκεται βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης και υπάγεται στο Δήμο Χαλκηδόνος. Είναι κτισμένη σε υψόμετρο μόλις 150 μ. Υπάγεται στο δήμο Χαλκηδόνας  και απέχει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης 26 χιλιόμετρα. Εκεί, στεγάζεται και το προπονητικό κέντρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα «Κυνηγετικά Νέα έχουν επισημάνει το πρόβλημα με τους λύκους στην περιοχή με σειρά ρεπορτάζ, όπου κάτοικοι διαμαρτύρονται για τις αρπαγές σκύλων τους από τις αυλές των σπιτιών, κτηνοτρόφοι για της φονικές επιθέσεις στα κοπάδια τους, ενώ μια οικογένεια έβαλε πωλητήριο στο σπίτι της, επειδή τα αγρίμια, με ορμητήριο τα ρέματα, έβγαιναν και ούρλιαζαν έξω από το φράχτη τους κάθε βράδυ!

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ